2022-03-07 15:50:23• hírek • Bede Emőke

Autót lopott egy jogosítvánnyal sem rendelkező fiú

Március 6-án arról értesítette egy 44 éves, szaniszlói férfi a rendőrséget, hogy nem sokkal korábban ismeretlen tettesek ellopták a háza előtt álló kocsiját, melyben sajnos benne maradt a slusszkulcs.

A rendőrök rövid időn belül az ellopott jármű nyomára bukkantak, szerencsére az autóban nem keletkezett kár. Ugyanakkor azonosították a feltételezett elkövetőt is, aki nem más, mint egy 18 éves, szintén helybeli fiatalember, aki egyetlen járműkategóriában sem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A fiút a rendőrség 24 órára őrizetbe vette, az ügyben pedig minősített lopás és jogosítvány nélküli vezetés miatt bűnügyi eljárást kezdeményeztek.


Bankkártyát lopott


Március 4-én egy 49 éves, pusztadaróci férfi kérte a rendőrség segítségét, ugyanis valaki - kihasználva a figyelmetlenségét - ellopta a bankkártyáját, melyről több részletben összesen 2900 lejt vett le. Az elkövetőt a rendőrség azonosította, és büntetőeljárást kezdeményeztek ellene. Ugyanazon a napon Pusztadarócon egy másik bűncselekményre is sikerült fényt deríteni. Egy 42 éves, helybeli nő ugyanis arról számolt be, hogy egy férfi kilopott a zsebéből egy telefont, ezzel kb. 1100 lejnyi kárt okozva neki. A rendőrök szerencsére visszaszerezték az a készüléket, a férfi ellen pedig lopás gyanújával indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: